Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Familjeläger 4-8 år – RG Aktiv

mars 27, 2019 - mars 29, 2019

Familjeläger 4-8 år – RG Aktiv

RG Aktiv Rehabilitering (RG) jobbar för att barn och ungdomar med fysiska funktionsnedsättningar ska få alla möjligheter till ett inspirerande, aktivt och självständigt liv – nu och i framtiden.

Familjelägret 4-8 år riktar sig till barn som har en fysisk funktionsnedsättning och helt eller delvis använder manuell rullstol och deras familj. Det är en jättefin möjlighet för hela familjen att komma iväg och göra något roligt och lärorikt tillsammans. Lägret innehåller massor av roliga aktiviteter och även separata programpunkter för vårdnadshavare.

RG arbetar för ökad självständighet och alla våra läger är uppbyggda kring fysisk aktivitet eftersom det krävs både styrka och teknik för att klara av vardagliga saker. På våra läger har vi förebildsledare, d.v.s. personer som själva lever med en fysisk funktionsnedsättning. Det gör att deltagarna ständigt har personer att lära sig av, fråga och få tips av i olika situationer. Nya vänner, härlig gemenskap och mycket skratt är något som genomsyrar verksamheten. Ansök senast: 18 mars 2019

Plats: Piperska, Lundsbrunn

Kontakt: 
RG Aktiv Rehabilitering
www.rgaktivrehab.se
Barn- och ungdomskoordinator:
julia.andersson@rgaktivrehab.se
08-54 54 72 12

Detaljer

Start:
mars 27, 2019
Slutar:
mars 29, 2019
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , ,
Webbplats:
www.rgaktivrehab.se/familjelager-4-8-ar

Plats

Piperska, Lundsbrunn
Brunnsvägen 34
Lundsbrunn, Götene 533 72 Lundsbrunn.
+ Google Map
Telefon:
0511 - 57059
Visa Plats-webbplats